Nu är det igång!

Hej på er❣️ Hoppas att ni mår bra. Jag mår toppen förutom ryggvärk men det är inte så illa. Det har hänt väldigt mycket sedan i fredags i lägenheten.

I fredags togs det bort golvlister, rev inredningen i klädkammare + spackling, gardinskenor + rullgardin sattes upp i sovrummet och vi körde alla saker som har varit i ett förråd som jag hyrde i en månad. Det knepiga med alla saker var att inget fick stå i kök, hall eller vardagsrum. Allt fick pressas in i mitt sovrum och förrådet i källaren.

Sov sista natten hos pappa och Pia🤍

På lördagen hade jag anlitat en som kom och slipade golvet i lägenheten. Det tog drygt hela dagen och resultatet blev sååå bra! På kvällen städade vi för fulla muggar för att få bort allt slipdamm.

Åt en supergod middag hos mamma och Roy och sen sov jag hos dem🤍

Igår (söndag) åkte Roy och jag till lägenheten där jag började packa upp lite i köket och Roy fick heltäckningsmattan i klädkammaren på plats! Jag gjorde även klart inredningen till garderoben.

Jag fick även en tidig julklapp av mamma som ni kan se på bilden! ❤️

Jag fick även hjälp med att vaxa golvet med hårdvax igår och det resultatet ska jag få se idag och det är sååå spännande! 😍 Jag har även idag tagit semester så idag ska det packas upp!

KRAM PÅ ER❤️

Gillar