Operativ digital kommunikatör - Lidköping

Hej på er! Det har hänt så mycket på några dagar och jag har helt enkelt inte haft orken till att uppdatera här tyvärr. I tisdags började skolan för mig i Lidköping! Ni som inte vet så har jag börjat studera till Operativ Digital Kommunikatör!

Har varit tre intensiva heldagar med mycket information som ska in i huvudet. Men oj vad kul det här kommer att bli! Dock känner jag hur trött och ovan min hjärna är när jag väl kommer hem på eftermiddagen. Hoppas på att huvudet vill samarbeta och inte falla tillbaka till det som har varit. För jag vill verkligen det här!

Vi är ett himla gött gäng som ska studera ihop i ett och ett halvt år! Det känns som att vi har känt varandra en längre tid. Iallafall längre än tre dagar!

Jag har blivit väldigt tight med en av klasskompisarna och det är Peggy som jag träffade dagen innan skolan började. Superhärlig tjej!

Tyvärr har jag åkt på en förkylning så har bitit ihop de två senaste dagarna då jag tror att jag har feber till och från... Är ledig imorgon och schemalagd skoltid är först på onsdag nästa vecka. Får helt enkelt gott om tid för att vila upp mig.

Hoppas att ni mår bra! Kram på er❤️

  • Nära Härlundagatan , Skara

Gillar