Otroligt nära men det räckte inte.

Mina framtidsplaner är otroligt luddiga för tillfället. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag jobba? Plugga? Eller både och? Har en liten plan och det är att jobba och ta igen de tentor som jag ligger efter med. Till hösten får jag se om jag hoppar på skolan på fullfart igen. Vi får se helt enkelt. Just nu behöver jag bara få känna att jag kan göra något bra.

Den senaste veckan har jag sökt ett femtiotal olika jobb i Falun och Borlänge. Visst att jag har min tillsvidareanställning här i Göteborg men jag är inte redo att flytta från Falun. Så just nu letar jag jobb så det står härliga till.

Eftersom jag trappar ner min sjukskrivning hela tiden så blir sjukpenningen mindre och mindre. Sjukskrivningen löper ut helt 13 januari. Har inte haft CSN sedan i våras och om jag inte fixar omtentan i Anatomi & Fysiologi i februari får jag inget CSN till våren. Alltså är jag i STORT behov av ett jobb.

Men jag vet inte vad jag vill jobba med eller bli så har sökt typ allt som jag är kvalificerad för. Så håller alla tummar och tår för att någon ska höra av sig.

På tal om anatomin så var jag 1 poäng ifrån att få skriva andra delen. Ett ynka poäng. Det är väldigt drygt. Otroligt irriterande samtidigt som det är ett bevis på att jag kan skiten. Är inte helt ute och cyklar iallafall.

Hur ser den kommande veckan ut då? Veckan börjar väldigt lugnt. Chillar här hemma och ska försöka ta någon promenad i snön som kom inatt. På onsdag åker jag till mamma på Eriksberg och stannar där till fredag. Förhoppningsvis ska jag träffa min barndomsvän, Axel, på en fika i stan!
Väntas även middag med mamma och hennes kille och hans barn. Ska bli spännande!

Annars händer det inte så mycket annat innan julhelgen drar igång. Ser fram emot att träffa släkten!❤️

  • Nära Talgoxvägen -, Floda

Gillar