Ovanligt mycket energi!

Idag vaknade jag upp med ovanligt mycket energi. Helt underbart! Passade på att fixa på balkongen, rensa i mitt ”vardagsrum”, rensa i mitt vindsförråd och tvättat. Är chockad över att jag orkade allt det där.

Tidigare hade jag tyckt att det skulle bli skittråkigt att fixa allt det där men idag har jag faktiskt njutit lite av att piffa till lite här hemma!

Hela hallen är dock full med sopsäckar som ska till soptippen. När det är borta så är det fint här hemma. Jag piffade till balkongen. När jag kom upp hit efter sommaren åkte halva soffan upp på vinden och idag hämtade jag ner den halvan igen! Hade nämligen kommit på en idé som blev så himla bra.

Istället för att ha en tråkig hörnsoffa så gjorde jag en kvadrat vilket resulterade i en myshörna. Lite som en säng! Blev sjukt bra och där kommer jag gosa ner mig ofta. Jag har lyxen att jag har infravärme där ute så ibland kan jag unna mig att vila där ute även i vinter!

Framåt kvällskvisten slängde jag ihop en bröddeg som skulle jäsa ett bra tag. Tog en powerwalk som blev lite längre än en mil vilket var underbart! När jag kom hem gräddade jag brödet och kokade ihop en soppa på purjolök och broccoli. Njöt av middagen ute på balkongen under ett täcke.

Har haft en sjukt bra dag helt enkelt! ❤️


Balkongen innan jag fixade där ute:

Såhär blev det efteråt!

  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar