Överraskning på Clarion Hotell!

Hej på er! I torsdags fyllde Jessan 20 år och det firades på resturang inne i Göteborg. Där fick hon reda på att kvällen efter (alltså fredag) var det dags för oss två att checka in på Clarion hotell i stan. Vi åkte dit direkt efter jobbet i fredags och vi möttes av bubbel på rummet. Hur najs? Senare knackade det på rummet och in kommer två underbart goda räkmackor. Tror ni att hon blev överraskad eller? Detta stod hennes föräldrar för och har fixat och trixat med hotellet sedan några månader tillbaka.
Jag kunde ju inte bara glida med på en räkmacka så att säga så självklart hade jag en överraskning också. Hon var förberedd på utgång så klänning var på och vi skulle ta hissen ner till lobbyn och möta Sanna utanför hotellet. Men när hissen öppnades möttes vi av sång från tolv fina flickor!
Jessan undrade hur jag hade kunnat hålla det hemligt och det har inte varit lätt. Notiserna för Facebook och messenger har varit avstängda när jag har varit med henne så det har såklart underlättat. Men ändå! Så skönt att det är över men ändå tråkigt att det är över.

Det blev en utgång på Excet och sen vandrade vi till hotellet som två dränkta katter. Frullen dagen efter var dröm!

Så lyckat! ❤️

Gillar