Personer & livet har påverkat mitt yrkesval

Imorgon sker den "riktiga" flytten. Vid fem på morgonen imorgon sätter jag mig ensam i bilen med mina allra sista saker och åker upp. Möter upp pappa där uppe. Får inte sova i lägenheten förens på måndag pga regler i föreningen osv. Så det blir två hotellnätter för mig.

Har några härliga timmar i bilen själv... känns väl sådär men det är bara att gilla läget!

Annars då? Jo asså det är väldigt blandade känslor. Ska bli så roligt att börja på min dröm. Har velat bli sjuksköterska sedan jag var runt sju/åtta år.
Allt började med att min morbrors tjej (numera fru) som är sjuksköterska kom hem med en hel påse full med sprutor, droppåsar, bandage, handskar mm. Ja ni förstår ju att mina dockor och gosedjur fick stå ut en del då.
Sen har även min granne inspirerat mig så otroligt mycket som också är sjuksköterska. Man vill liksom bli som de. Jordnära och fantastiska!

Sen har väl såklart själva livet påverkat mig också. Allt man har varit med om. Och nu får jag verkligen påbörja en utbildning som jag har drömt om så länge. Att få hjälpa människor i olika situationer. Det är häftigt!

Sen har självklart mina vänner och familj påverkat mig också. Peppat mig i olika situationer och alltid funnits där när man behöver de. Känns fantastiskt att jag har fått växa upp med de. Det är ju ändå de man umgås med som har bildat den personen man är idag ❤️

Även om det känns helt fantastiskt så är det läskigt. Visst att jag flyttade hemifrån förra året. Men det var bara 20 minuter från mina föräldrar och vänner med bil. Nu är det femtio mil emellan oss. Känner verkligen ingen där uppe. Det blir något helt annat. Lite skrämmande faktiskt.Men jäklar vad taggad jag är! Som sagt, det kommer bli amazing!

Kram på er ❤️
//lite känslosam person som är superpeppad och lipfärdig i samma sekund.  • Nära Floda

Gillar