Podcast-tips & besök hos sjukgymnasten

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har jobbat och har precis lagt mig i sängen och ska kika på The Blacklist.

Idag är det ju fredag och förra veckan glömde jag att tipsa om ett poddavsnitt men det glömmer jag inte idag! Det avsnittet som jag sta tipsa om idag är det senaste avsnittet från Rebecca Stella & Vanessa: Nu börjar livet. Avsnittet heter ”Era skrämmande berättelser om den andra sidan”.

Jag lyssnade på det i måndags när jag gick en sen kvällspromenad och har nog aldrig gått så fort genom ett koloniområde i hela mitt liv... haha. Om man vill få lite spänning så är det ett hett tips!

I veckan har det blivit många promenader för min del och många bananpannkakor! Mums! Var även hos sjukgymnasten i tisdags och anledningen till det är min nacke, rygg och axlar. Ni som känner mig vet att jag har problem med de partierna så nu kändes det som att det var dags att ta tag i det igen. Fick några övningar samt stretchövningar. Hoppas verkligen att det blir bättre. Av någon anledning kan jag få nackspärr bara av att titta åt sidan... inte jättekul direkt. Men men, bästa vännen för tillfället är vetekudden 😄

Hoppas att ni får en fantastisk helg! Jag har två städningar på schemat de kommande två dagarna. Kram på er 💗

Gillar