Pushat mig själv lite extra!

Hej på er! Jag tycker verkligen om att testa nya saker och utmana mig själv. Den senaste veckan har jag utmanat mig själv genom att göra tre olika saker. Har säkert gjort något mer utöver dessa saker undermedvetet. Men iallafall, som sagt så kan det vara kul med nya upplevelser osv men framförallt nyttigt tror jag. De tre sakerna som jag har utmanat mig själv med är kanske ”självklara” för någon annan och kanske var självklara för mig för ett år sedan. Jag vill hitta tillbaka till den där pigga tjejen som jag en gång har varit så därför har jag pushat mig själv lite extra på dessa punkter!

1. Plugga någon timme längre.
2. Göra mer andningsövningar varje dag.
3. Gå 15.000 steg varje dag.

Jag har försökt att bita ihop och plugga en eller två timmar mer varje dag. Och det har resulterat i att jag känner mig mer trött än vanligt men har ändå en stolt och skön känsla i kroppen! Vill utmana mig själv då jag går över till studier på 50% nästa vecka.

Andningsövningar fick jag tips på hos henne som jag får hos på samtalsbehandling! Funkar otroligt bra och utmaningen med det har väl varit att ta sig tid till det. Även om jag är trött och kanske inte orkar så är det så värt att bara göra det. Särskilt när jag känner ett litet tryck över bröstet.

Utmaningen som jag har gjort ett tag nu med att försöka gå 15.000 steg varje dag går ändå helt okej! Ligger mellan 12-15.000 steg varje dag så det är jag väldigt nöjd med!

Sammanfattningen av det här är att jag kan sitta och plugga lite längre än tidigare. Kroppen och hjärnan blir trött. Tar en lång promenad på kvällen för att få ihop mina steg och få ett gott skratt av Skäringer och Mannheimer i lurarna. Avslutar kvällen med en eller två andningsövningar för att slappna av och försöka tänka bort min tentaångest! Detta resulterar i förhoppningsvis en god natts sömn och en liten mer stolthet i den här kroppen!

Ha en fortsatt bra onsdag!

Tack för att ni finns, kram ❤️

#nouwautumnchallenge #utmattningssyndrom #psykiskohälsa

  • Nära Herrhagsvägen A, Falun

Gillar