Respekten för tjejer finns inte, vidriga äckel.

Nu i skrivande stund är jag så j*vla förbannad. Kan inte riktigt beskriva mina känslor med ord. Varje kväll här i Kuta på Bali har jag fått höra, åh nice ass, omg nice boobs, darling, i Love you. Detta har vi fått höra dag som kväll och jag är så äckligt less på att höra dessa ord. Respekten finns verkligen ingenstans här. Man känner sig kränkt som tjej, iallafall vi.
Ska man inte kunna gå med ett linne eller en lite tightare klänning!? Har ni aldrig sett en kurvig kropp? Vissa av er kanske tycker att det får man kanske räkna med och att man kanske ska skylla sig själv men jag tycker faktiskt inte det. Ska man behöva må dåligt över att veta att jag kommer få höra sådana kommentarer mitt på ljusa dagen när jag ska gå och köpa vatten?
Här vill jag inte stanna längre. Respekten för tjejer finns INTE här.
Ikväll hängde vi på Skygarden igen och drog där ifrån vid halv fyra på morgonen. Hade hur trevligt som helst tills vi kom utanför portarna.
Då gick vi förbi ett gäng med killar och alla frågade om vi ville ha skjuts och samma kränkande ord igen. Artigt tackar vi nej eftersom vi har tänkt att vara lugna och bara gå vidare. Men nej. En kille går efter mig och jag ber honom att lämna mig ifred. Vilket han inte gör. Då håller han fast mig och börjar gräva i min framficka på shortsen. Jag skrek till honom att dra åt helvete. Då han fick tag på min mobil lyckades jag slå till armen på honom så att han tappade mobilen på marken. Jag tog upp den och var i eld och lågor. Han försökte ta den igen men då sparkade jag faktiskt till honom i rumpan. Helt seriöst!? Vafan tror han? Han var typ 150 cm lång? Han hade inte kommit någonstans om han hade fått tag på den. Samtidigt som detta händer skriker Jessica åt han och hans gäng att det är så respektlöst att gå på en tjej och att de är idioter hela högen.
Ska det behöva vara så här!?
Som ni märker är jag fortfarande rasande... Hade så gärna velat ge honom en rak höger och se hur han hade reagerat. Där stod vi två tjejer, med ändå hyfsat muskulösa kroppar och säkert tre huvud längre än honom. Så jäkla fulla blir vi inte. Vi vet hur vi ska hantera allt det här när vi är här nere.

Så äckligt kränkande.

  • Nära Kuta, Kuta, Badung Regency, Bali, Indonesien

Gillar