Så otroligt tacksam för allt!

Hej på er! Jag måste bara få skryta lite om hur bra mina senaste dagar har varit! Alltså snälla vad underbara människor jag har omkring mig, så otroligt underbart! Så otroligt tacksam!

I fredags när jag kom med tåget till Göteborg åkte jag och mötte upp mamma på hennes jobb i stan. Vi tog sedan båten över till Eriksberg. På kvällen hade jag myskväll med Alma och Fredrik vilket var väldigt mysigt.

Tidigt på lördagsmorgonen tog allihopa en promenad på 6,8km, alltså mamma, Roy, Fredrik, Alma och jag. Väldigt gött att börja dagen på det viset och dessutom sken solen! Kunde inte bli bättre ❣️

Vid lunch mötte jag upp min fina vän Axel på kajen här på Eriksberg! Vi käkade lunch och drack kaffe och tjötade på som vanligt. Helt underbart❣️

På eftermiddagen bjöd syrran på fika på ett café i närheten. Jag unnade mig en SUPERGOD morotskaka. Alltså wow! Typ den godaste som jag någonsin har ätit!

På kvällen, helgens höjdpunkt, kom Alex, Marcus (bonusbröder) och Julia på middag/spelkväll! Vi åt i vanlig ordning väldigt god mat som mamma och Roy hade lagat. Kalkonbröst, klyftpotatis, broccoli, morötter, vitlöksstekt brysselkål, pressgurka sås och gelé. Ni hör ju hur gött det låter!

Idag ska vi upp till Trollhättan för att fira min kusin Elsa som fyller 10 år!

En bra helg helt enkelt! Kram på er och ta hand om er ❤️

Gillar