Samtalsbehandling - någon som verkligen lyssnar & ger respons!

Hej på er! Idag har jag varit på samtalsbehandling för andra gången och jag längtade verkligen dit idag. Var så positiv efter första träffen så det kändes väldigt naturligt att traska dit och prata av mig. Vilket var otroligt skönt!

Så skönt att prata med någon som inte vet vem man är och som verkligen lyssnar och ger respons. Jag kan verkligen känna att hon vill mitt bästa och dömer mig inte för fem öre. Fick höra att hon såg på mig och hörde att jag mår bättre. Ni kan ju gissa hur underbart det är att höra det efter de här månaderna. Jag känner själv att jag mår bättre oftare än vad jag mår dåligt. Det gäller att hitta den där balansen och det är svårt.

Vi pratade om små saker som kan ge mig energi i vardagen och för mig är det som sagt att bara ta en kopp te, kaffe eller bara fixa med mina små blommor. Men framför allt att försöka njuta och andas i den tillvaron som jag befinner mig i.

Så nu på kvällskvisten har jag planterat om här hemma! Och det gör mig verkligen lugn och drömmer mig bort för en stund. Så att stå med jordiga händer och lyssna på Håkan är inte fy skam!

Efter en vecka med pappa i Indien och en helg med mamma är jag nu fulltankad av energi och kärlek. Så nu börjar det viktigaste tentaplugget för den här terminen. Tenta om en månad (otroligt viktig tenta...).

Ha en fortsatt bra kväll! Kram på er ❤️
Planterade om min andra ”lilla” monstera. Den andra planterade jag om för några veckor sedan men då tog jorden slut. Äntligen är båda i en aningen större krukor! 🌿

Har även sått lite sommarblommor för att se hur de växer. Det var dags för de att få större krukor också! 🌸

Sist men inte minst fick även ”Elefantörat” en större kruka och jag kunde även plantera en stickling av elefantörat i en annan kruka! Superkul 🌱

#nouwautumnchallenge

  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar