Sista dagen i Indien - hemfärd till Sverige!

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra torsdag. Idag är det våran sista dag här i Indien och dagen började med en bra frukost!

Dagen fortsatte med att pappas kollegas dotter, Ketaki, kom och plockade upp oss på hotellet. Vi åkte och shoppade massa fina saker! Medans pappa jobbade en kortis från bilen, gick Ketaki och jag till ett café. Supermysigt!

Efter shopping och en iste tog vi oss till Monkey bar för lite lunch. Vi beställde in tre olika pizzor som vi alla tre delade på. Supergott!

Efter lunchen begav vi oss till hotellet igen! Det har verkligen varit så roligt att få lära känna den här familjen som har tagit emot oss så bra på alla sätt och vis. Verkligen öppnat upp sitt hem för oss hela veckan. Helt fantastiskt!

På hotellet väntade en korg med mina nytvättade kläder prydligt ihopvikta. Så skönt att slippa tvätta allt när jag kommer hem. Packade ihop mina saker och jag har aldrig packat så bra i hela mitt liv! Allt fick nästan plats vilket var skönt. Men pappa fick ta en sak som jag köpte i hans väska.

Eftersom allt är nerpackat fick det bli room service. Fisk and chips till middag var inte helt fel!

Den här veckan med pappsen har varit helt amazing! Tacksam för att jag fick möjligheten att åka med honom hit. Många nya intryck att ta in. De flesta är helt fantastiska men vissa är hemska. Som alla barn som lever på gatorna, alla hemlösa hundar och trafiken är helt fruktansvärd här. Men som sagt, mest fina intryck att smälta. Alla har verkligen varit så vänliga.

Jag kommer komma hem med nya erfarenheter och en fin upplevelse i bagaget.

Om några timmar åker vi till flygplatsen och sen ska jag resa i hela 20 timmar innan jag sätter nyckeln i dörren till lägenheten i Falun.

Ta hand om er! Kram ❤️

Tack för allt! På återseende, fina fina land🌴Namaste!

#NouwAutumnChallenge
  • Nära , nd Main Rd, HAL nd Stage, Kodihalli, Bengaluru, Karnataka , Indien

Gillar