Sovrummet - Före & efterbilder - Samarbete med Canvasbutik

***I SAMARBETE MED CANVASBUTIK.SE***

.

.

Hej på er! ÄNTLIGEN känner jag att mitt sovrum är färdigt! Super-duper-gött och jag är verkligen så nöjd. Jag älskar tonerna av grått, vitt och lite rosa touch. Från att jag såg bilderna på sovrummet på hemnet så har jag haft en väldigt klar och tydlig bild på hur jag vill ha det. Eftersom jag har bott i två stycken ettor innan så blev det såklart en stor grej att äntligen få ett rum till. Ett sovrum.

Jag har lyckats uppfylla min dröm om hur sovrummet ska se ut och här nedan kan ni se några förebilder. Har svårt att förstå att det blev så bra (tycker jag iallafall).

Med morfars hjälp med att hämta, köra och bära upp sängen till sovrummet. Slita ihop med att få den på plats. Mormors hjälp med gardinerna samt mamma på ett hörn och återigen morfars hjälp med att sätta upp tavlorna. Så kunde det bli som jag hade tänkt mig. Just det! Nattduksborden har jag fixat i mormor och morfars källare när jag bodde där och jag tycker själv att dem blev väldigt bra.

Alla fem tavlorna hittar ni HÄR ! Jag har alltså fått äran att få ingå i ett samarbete med CANVASBUTIK.SE. Tycker att dem passar in väldigt bra i sovrummet. Tack så mycket Canvasbutik, ni har hjälpt mig med den slutliga touchen på sovrummet!


Här kommer förebilderna!


.

Här får ni se efterbilderna!

.


.

Pink Simple hittar ni Här

.

.

Heart hittar ni HÄR

.

.

Pink Pineapple hittar ni HÄR

.

.

Family hittar ni HÄR

Maskros hittar ni HÄR

.

Kram på er!❤

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Oj va skillnad 👌
nouw.com/jenniesh