Stammisarna intar sina platser återigen!

Igår var vår sista dag på Lipe. Åt en gudomligt god (och dyr) frulle på Bloom café! Sen var det strandhäng som stod på schemat!
Senare på kvällen var det utomhusbio på en resturang och där visades Little miss sunshine. Hur mysigt som helst! Eftersom det var sista kvällen på Lipe, tog vi varsin massage. Så otroligt härligt!
Idag ringde klockan sju och två yrvakna tjejer sprang ut till stranden för att ta några bilder. Väldigt vackert var det precis när solen hade gått upp.
Sen vandrade vi iväg med hela vårt liv på ryggen. Nu är väskorna äckligt tunga. Skulle tippa på att min väger 20 kilo nu... Inte bra.
Båtresan gick hur bra som helst från Lipe till Langkawi.
Vi hade tänkt oss att prova ett nytt ställe... Men nej. Vi bad taxichauffören köra oss till IZZ room. Men den här gången valde vi ett annat rum. Rummet bredvid vårt gamla eftersom det är spegelvänd. Måste ju variera lite! Hade turen också att den här sängen har otroligt mycket skönare än den i rummet bredvid.
Vi stannar här sex nätter för om en vecka åker vi hem till Sverige.

Har precis ätit våra obligatoriska nudlar till lunch och senare är det dags för stammisarna att inta sina platser på Starbucks.
Kram ❤️

  • Nära Langkawi, Kedah, Malaysia

Gillar