Steve Angello, monkey forest & Run's Warung

Hej på er! Resan upp till Ubud tillbringade vi i en taxi. Jag pluggade in mina hörlurar och lyssnade på Steve Angellos sommarprat i P1. Jag verkligen älskar att lyssna på sommarprat samt dokumentärer. Lyckades ladda ner några då vi hade bra internet i Seminyak. Så resan gick väldigt bra, rös väldigt mycket som vanligt då jag är väldigt känslosam person. När det går bra för andra blir jag glad. Men berörs även väldigt mycket om något händer någon annan människa.

Väl framme möttes vi av ett regnigt Ubud. Himlen hade precis öppnat sig så vi hoppade ur bilen och tog våra väskor. Satte oss på en resturang och åt lite lunch. När regnet hade dragit vidare tog vi våra ryggsäckar som innehåller hela vårt liv och började gå mot vårt boende.
Vi bor nu på ett ställe som heter Purnama House. Riktigt mysigt!

Någon timme senare gick vi till Monkey forest. Visst, apor är väldigt fina djur tycker jag. Men här var de lie närgångna. Tycker om när de är på lite längre avstånd... Haha. Så det blev en kort vistelse där men lyckades få några fina bilder ändå. Eller de duger!

Middagen blev på Run's Warung. Även det här stället har vi blivit tipsade om från en blogg. Så otroligt god mat och hela middagen gick på hela 42kr. Helt sinnes! Får nog bli en middag där imorgon också. Lätt den godaste asiatiska maten jag har ätit än så länge på hela resan.

Imorgon ska vi på äventyr! Det här livet är så bra, älskart!
Kram och godnatt ❤️

  • Nära Ubud, Gianyar, Bali , Indonesien

Gillar