Tips - Ljus till balkongen!

- Tips -

Ljusslingor

Hej på er! Nu börjar kvällarna bli mörka och hösten är verkligen här. Jag har väldigt lätt att hamna i ett deppigt ”mode” när det blir regnigt, mörkt och dystert ute. För att göra hela den situationen lite enklare att lida igenom har min älskade ljusslinga hittat hem till balkongen!

Det blir sån stor skillnad med lite ljus där ute och mina fina jordgubbsplantor lyser upp på kvällen med sina röda blad. Supermysigt verkligen. Så det är ett hett tips till er som kanske får lite jobbigt nu i höstmörkret och framförallt om ni har en balkong!

Jag tycker om ljusslingor och hade gärna haft det lite överallt men då vet vi att det kan bli lite väl mycket... (haha). Men just nu har jag ingen lampa i vardagsrummet förutom en väldigt stark taklampa som inte har fått en skärm än. Därför är det perfekt nu det kommande halvåret att ha ljusslingor som ljuskälla i det rummet. Så det blev två slingor i vardagsrummet!

Nu ska jag ut och gå en lång promenad och rensa skallen lite. När jag kommer hem ska jag sätta mig i soffan med en kopp te!

Trevlig kväll hörni, kram 🌸

Gillar