Tisdagsdröm - Badrum

Innehåller affiliate-länkar

-Tisdagsdröm-

Badrum

Hej på er! Nu är det tisdag och vi vet vad det betyder! Tisdagsdrömmar! Idag ska vi drömma oss bort till ett badrum. Tänk dig ett stort badrum med fönster med utsikt ut mot naturen (eventuellt en sjö). Det är värme i golvet och rummet är i nyanser av vitt och grått men någon enstaka färgklick. Kanske är det en turkos mjuk matta, vem vet?

Det finns två handfat som är som två stora skålar. Små handdukar är ihoprullade som ligger på ett större keramikfat bredvid. En stor spegel med spotlights (smink-vänligt ljus). Ett eller två doftljus pryder bänken.

Det finns en separat dusch som har ett stort munstycke så att man får en känsla av vattenfall/regnskog (låter lite knäppt kanske men oj vad jag längtar efter en stor dusch). Själva duschkabinen ska vara stor. Inget duschdraperi som ska klistra sig fast på kroppen pga för litet utrymme…

Sen mina vänner, bredvid duschen finns det nämligen ett stort ovalt badkar! Det här kommer vara det viktigaste stället i hela huset för min del haha… Har varit utan badkar i ett halvår nu och jag känner att min rygg behöver ett badkar så jag ser sååå fram emot att få sjunka ner i ett varmt bad och bara sluta ögonen och NJUTA! Det behöver absolut inte vara något bubbel/massagebadkar utan det räcker gott och väl med ett vanligt.

Lite mer detaljer ska vara ljus i mängder men också gröna växter! Förvaring är också a och o. Inga onödiga prylar ska ligga framme utan alla saker har sin plats.

Jag tänkte dela med mig av lite inspiration från Pinterest! Om ni är nyfikna så får ni gärna gå in och kika på mina anslagstavlor! De hitta ni HÄR.

Glöm inte att drömma får man alltid göra!💙

// Bild 1 // Bild 2 // Bild 3 //


// Bild 4 // Bild 5 // Bild 6 //

// Bild 7 //

Gillar