Tisdagsdröm - Hus på landet

-Tisdagsdröm-

Hus på landet

Hej på er! Idag är det äntligen tisdag vilket innebär att jag ska börja dela med mig av några framtidsdrömmar som jag har. Tiden går så otroligt fort, jag är färdig med mina studier om ett halvår och vad händer sen? Jag vet inte. Därför är det kul att drömma lite om framtiden.

Hus på landet är något som jag VERKLIGEN drömmer om. För många klingar det fel då jag är ifrån Göteborgstrakten men för mig är det en självklarhet. Men det är många saker som ska klicka såklart. Men nu ska vi drömma oss bort en liten stund.

Jag tänker mig antingen en tomt eller ett litet torp. Där börjar vi tycker jag. Om jag skulle komma över en fantastisk tomt med närhet till ett vattendrag och natur hade jag blivit helt lyrisk. På den tomten hade jag sedan byggt en enplansvilla som inte är för stort och pampigt utan mer ”lagom”. Det är trädgården som är min högsta önskan att ha i det här fallet.

Om jag skulle köpa mig ett litet torp som ligger på en fin tomt hade jag mer än gärna startat en renovering där jag tillslut får bo i mitt drömhus. Även där ligger trädgården högt i kurs så att säga.

Ni som har följt mig vet att jag är en typ av en galning när det gäller odling och trädgård. Det kryper i hela kroppen när allt är ”klart” på min nuvarande balkong. Jag vill liksom ha något projekt att pyssla med hela tiden. Rastlös är jag bra på att vara ibland men inte alltid.

Andra saker som ska klicka bra är såklart närhet till en stad. Jag vill inte bo för långt ifrån där allt händer. Jag vill heller inte ”signa” upp mig i framtiden att behöva köra mina framtida barn vart de än ska för att de inte kan ta sig själva till olika ställen. Utan det är också en viktig del i det hela.

Hur ska planlösningen se ut?

Väldigt oklart men vet på ett ungefär vilka rum och hur många rum mm. Här kommer några funderingar:

  • Minst 4 sovrum
  • Rymligt kök med köksö
  • Öppen spis i ett stort vardagsrum kombinerat med matplats
  • En ljus och trevlig tvättstuga
  • Ljust och fint badrum med BADKAR & dusch
  • Kontor med glasväggar in i huset
  • Stor terass med stort middagsbord

Vart ska jag bo?

Ja här kommer vi till den kluriga biten. Jag vet ärligt talat inte riktigt vart jag vill bo. Absolut inte långt ifrån min familj. Det är jätteviktigt för mig! Vi får se helt enkelt var jag hamnar och när. Men jag hoppas att det inte är allt för många år kvar till den punkten i mitt liv.

Det är säkert fler där ute som kan sitta på och scrolla på Pinterest i flera timmar? Där hittar jag otroligt mycket inspiration för ALLT så det är ett stort tips!

Kom ihåg! Drömma kan man alltid göra💙

Kram på er!

Gillar