Tisdagsdröm - Semester

-Tisdagsdröm-

Semester

Hej på er! Den här tisdagen tar vi en liten paus från mina husdömmar och drömmer oss bort till semester! Jag hade ingen semester i somras då jag jobbade hela tiden så nu börjar det definitivt rycka liiite i min resenerv. Jag är så otroligt sugen på att åka på äventyr men samtidigt är jag i stort behov av återhämtning.

2016 tog jag dykcertifikat i Thailand så jag hade väldigt gärna åkt någonstans för att få dyka igen. Det är en sån mäktig känsla (även om jag hade stora problem med mina öron). En dröm hade såklart att få besöka Maldiverna innan de försvinner och självklart få dyka där. Det hade varit mäktigt!

Dock tror jag att jag är mer sugen på att åka någonstans och få återhämta mig ordentligt. Äta god mat, bada i kristallklart vatten och bara få andas och må bra. Släppa all stress och läsa bok efter bok. Hade varit rena drömmen just nu.

Tänk er att vakna på morgonen, gå ut på en terass med utsikt över havet. Äta en acaibowl, dricka en juice men framförallt dagens första kaffe. Sen bara ta dagen som den kommer. Jag vill gärna åka till något ställe där jag kan ta lite coola bilder men framförallt vlogga. Kan tänka mig att det kan vara kul att titta på också!

Vi får helt enkelt se när jag får semester och ledigt nästa gång! Kanske blir sommaren 2021, vem vet? Jag hoppas och ber att det blir tidigare än det...


Men kom ihåg, drömma kan man alltid göra 💙


Gillar