Trappat ner på sjukskrivningen!

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan! Helgen gav mig enormt med energi så har gått många och långa promenader vilket har varit helt underbart. Startade veckan med en helt fantastisk frukost och sen har jag bara vilat och fixat lite här hemma. Skönt med sådana dagar!

Från och med idag börjar jag plugga 25% och är sjukskriven 75%. Hur underbart är inte det? Känns som att jag är en bra bit på vägen till att bli mig själv igen. På torsdag börjar min samtalsbehandling så det ska bli spännande men väldigt nervöst. Fasar alltid lite för att behöva ta upp allt igen från början... vet att ren ångestgråt bubblar upp direkt men skönt när jag väl har gjort det.

Som jag skrev förra veckan så hade jag ovanligt mycket energi och den dagen kände jag igen mig själv. Den där gamla goa och glada Klara visade sig. Skönt att få det bekräftat också att den sidan finns kvar någonstans! Längtar tills jag kan få känna så varje dag igen. Det är en bit dit antagligen och jag ska inte stressa mig fram med något just nu. Det blir som det blir och allt kommer att bli bra tillslut!

Just nu fokuserar jag på att få bra sömn, äta bra mat, försöka gå 15.000 steg varje dag, umgås med folk som ger mig energi och hitta på saker som gör mig glad.

Det där med bra mat har inte varit en utmaning alls men i fredags när jag pratade med min läkare kom vi fram till att jag antagligen lider av IBS (känslig tarm). Min mage har krånglat ett halvår tillbaka i samband med stress från helvetet rent ut sagt... Att lägga om kosten så som man är tvungen att göra om man har IBS är en utmaning eftersom man helst ska utesluta en jäkla massa saker. Men vad värt det är! Inget krångel i den regionen sedan i fredags. Dröm!

Så det gäller helt enkelt att pussla om lite och ändra på min livsstil helt enkelt så kommer det här att bli superduperbra!

Godnatt på er och kram! ❤️

  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar