Tre stater & 225 mil senare!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Vi mår prima! Lite trötta och stela men vi lever loppan. Sist jag skrev var vi i Sedona.

Dagen därpå styrde vi vår fina bil mot Horseshoe bend. Det var häftigt landskap som susade förbi men så mycket längre sträcka än vad vi hade trott. Raksträcka i nästan tre timmar dit. Och samma sträcka tilllbaka för att fortsätta resan mot Grand Canyon. Men Horseshoe bend var så coolt! Jag är så äckligt höjdrädd så jag var spyfärdig och skakis men det var en häftig upplevelse.

Vi kom fram till Grand Canyon vid sjutiden på kvällen och checkade in mitt i Grand Canyon village. Perfekt! La oss ganska tidigt den kvällen.

Dagen efter, alltså i igår, gick vi upp 04:30 för att se soluppgången. Tog på oss nästan samma outfit som vi hade i Yosemite och vandrade iväg. Tyvärr blev det ingen fin soluppgång då det var mulet och regn i luften. Men härligt att vara uppe i god tid. Käkade frulle strax innan sju och sen drog vi iväg mot Las vegas. Den resan skulle ta fyra timmar men den tog sex timmar. Det var nämligen snöstorm en bra bit och sen skiftade det till spöregn. 30 min innan vi anlände till Las vegas blev det klarblå himmel och ca 25 grader i skuggan. Lite kontraster!

Checkade in på hotellet Excalibur. Det var alltså ett gigantiskt slott. Körde in vid entrén och packade ur bilen och gav nycklarna till en kille som körde bort den. Hur lyxigt? Aldrig varit med om något sådant!

Sen blev det poolhäng och Caesarsallad. Kändes lite underligt att vi hade kört i snöstorm två timmar tidigare och då låg vi i varsin solstol. Sjukt! På kvällen gjorde vi oss fina och gick på The Strip och tittade på alla häftiga saker. Hade bokat bord på en resturang som låg i The Cosmopolitan. Underbar burgare och där drack vi även lite öl och drinkar.

På hemvägen gick vi in i några sjuka chokladbutiker. Sen var det läggdags.

Idag vaknade vi och tog oss ner till lobbyn för att hitta någonstans att äta. Då fanns det en food court på en våning. I hotellet! Sjukt.
Hotellet hade även ett casino som var 9000kvm stort. Allt var bara så stort och pampigt.

Vid halv elva checkade vi ut och fick bilen framkörd till entrén. Då åkte vi till Los Angeles vilket tog lite mer än fyra timmar.

Så efter 25 timmar i bilen och 225 mil har vi alltså tagit oss från San Diego-->Grand Canyon-->Las Vegas-->Los Angeles. Vi har alltså varit i tre stater. Kalifornien, Arizona och Nevada.

Så vi är lite stela i kroppen och lite trötta i huvudet men det har varit så kul!
Nu är vi incheckade på ett boende i Hollywood med utsikt över Hollywoodskylten.

Imorgon väntar ett äventyr som jag har längtat efter så länge!

Kram på er ❤️

  • Nära Hollywood, Los Angeles, Kalifornien, USA

Gillar