Tre veckor gamla valpar - Leksand!

Hej på er! Har haft fullt upp det senaste dygnet så nu ska jag uppdatera er! Igår blev det lite julshopping på stan i Falun med tjejerna vilket var mysigt och har nu köpt alla julklappar. Avslutade shoppingen med kaffe!

Efter det åkte jag hem och hade 15 minuter på mig att duscha och packa. Tog nämligen bussen med Jennifer hem till hennes familj i Leksand. För tre veckor sedan fick de fem valpar! Dog lite smått när jag såg dem😍 Tror ni förstår varför om ni ser på bilderna.

Hade iallafall tacomys och såg en Harry Potter-film. En riktigt bra fredagskväll helt enkelt. Sov över där och åt en mysig frulle imorse.

Hela dagen har spenderats i Borlänge där vi har gått runt i olika butiker. Känns så skönt att jag är färdig med julklappar mm. Nu ligger jag i ett varmt bad och funderar på vad jag ska slänga ihop till middag och vad jag ska se på för film ikväll.

Har haft ett helt underbart dygn iallafall och det har varit väldig mysigt! Kallt är det här uppe i Dalarna. När vi skulle sova igår var det -13 grader.

Kram på er och ha en fantastisk lördagskväll! ❤️

  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar