Tuff jobbhelg - Julbord - Julfirande

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra vecka❤️ Förra helgen jobbade jag 20 timmar så jag var helt slut efter den helgen. Men det blir gött i januari! Annars har jag pluggat juridik i veckan och varit på julbord med jobbet.

Har även hängt med Hannah i vanlig ordning och jag längtar till jag kan avslöja en sak för er men det får vänta lite till!

I fredags kom pappa upp till Lidköping och hämtade mig vilket var så otroligt gött och lyxigt. Blev en härlig tacofredag. I lördags gick Fredrik och jag på stan och han köpte lite julklappar och vi käkade en god lunch. Efter det fixade pappa och jag ett mysigt julbord hemma hos honom och sen kom Alma och Fredrik. Hade en supermysig kväll tillsammans. Firade alltså jul med pappa då.

Igår körde jag pappa och Pia till Landvetter så nu får jag låna pappas bil i två veckor. Hur dröm? Känns så himla gött! Så igår åkte Fredrik och jag till Ikea och sen hämtade vi syrran på jobbet på Frölunda torg. Efter det lagade vi en drömmiddag och kikade solsidan. Blir antagligen kvar i Göteborg till tisdag så jag uppdaterar er om vad som händer!


Kram ❤️


Gillar