Underbart att bo i Göteborg igen!

Hej på er❣️ Hoppas att ni mår bra. I onsdags kom pappa och Alma upp till Lidköping och hjälpte mig att slänga skräp samt packa ett släp. Det blev fullknökat så att säga. Väl nere i Göteborg mötte Fredrik upp oss och hjälpte till att tömma släpet. Efter det följde jag med pappsen hem och tidigt i torsdags åkte han och jag upp till Lidköping igen och fyllde ett till släp (har alldeles för mycket saker😄).

Vi slet som djur i två dagar och även den kvällen åkte jag med pappa hem och sov i Kålltorp (fanns inga persienner i lägenheten). I fredags åkte vi och köpte rullgardin!

Så jag sov min första natt i lägenheten på Jungmansgatan i Göteborg natten till lördagen🥰 Helt sjukt att jag faktiskt bor här nu! Igår (lördag) kom mamma och Roy hit och hjälpte till med gardiner och det blev verkligen sååå bra❣️

Både igår och idag har jag fortsatt att packa upp och det börjar bli riktigt hemtrevligt här. Ni kommer självklart få se bilder sen när det är färdigt!

Idag fick jag även uppleva lyxen med att ha familjen i stan. Satte mig på bussen till Stenpiren och därefter båten till Eriksberg. På kajen väntade Fredrik på mig och sedan mötte vi upp Alma på kajen. Gottade oss i solen på kajen ett tag. Käkade och tittade på film hos dem innan jag tog mig hemåt igen. Nu ligger jag i badet innan det är dags att sova. Ni hör ju! Helt perfekt 🥰

Tacksam för all hjälp som jag har fått de senaste dagarna från olika håll. Ni är bäst ❣️ KRAM

Gillar