Vill skrika av lycka!

Känslan av att få känna stolthet. Den är magisk. Igår fick jag betyg på de två senaste kurserna i skolan och den ena var godkänd och den andra var väl godkänd. Jag har alltså klarat av ALLA moment under en termin och den känslan slår väldigt mycket just nu. Jag är stolt över mig själv och jag vill skrika det högt av lycka.

Nu kan jag äntligen känna att jag får sommarlov från skolan och den känslan har jag inte känt sedan jag började plugga 2017. Har alltid haft något släpandes efter mig så det är första gången som jag inte har det🥰

Vad har hänt den senaste veckan då?
Jo, jag åkte ”hem” till Floda i onsdags förra veckan och hade det gött. Hjälpte pappa att rensa i köket inför flytten.

Åkte till mamma på Eriksberg i fredags och var med och käkade första frukosten i hennes och Roys lägenhet som för övrigt är så himla fin! Träffade även syrran vilket var mysigt! Det blev en lunch på kajen i det fina vädret.

På kvällen mötte jag upp pappa och Pia och två av mina fem bonusbröder! Vi käkade hamburgare på Tugg och sen gick vi på bio. Vi tittade på Yesterday och den var verkligen bra!

I lördags blev det några vändor till soptippen och sen ett flyttlass in till pappas nya lägenhet i stan. Hans terass där är MAGISK! Den ”riktiga” flytten sker nästa fredag, om en vecka ungefär.

Jag tog tåget hem till Lidköping i söndags. Tog en löptur/powerwalk men annars chillade jag bara.

Hoppas att ni har haft en bra vecka och en bra start på den här veckan!
Kram ❤️

  • Nära Östbygatan , Lidköping

Gillar