Vilsen själ

Hej på er! Här är det ruskväder idag. Regnigt, blåsigt och kallt. Idag är det även en sån där jobbig dag som man bara vill ska ta slut. Nacken värker vilket medför huvudvärk. Det var längesen jag hade den här smärtan. Inte alls bra att den har kommit tillbaka.

Inte nog med det så längtar jag hem. Längtar hem något så brutalt. Vet inte om det beror på att man känner sig ynklig. Jobbigt är det iallafall. Jag har ju rest land och rike utan familjen vid flera tillfällen men detta är annorlunda. Vid de tillfällena har jag haft Jessan vid min sida dygnet runt. Här är jag ensam. Har träffat underbara personer här uppe men för det mesta är jag ensam.
Det känns lite jobbigt faktiskt. Om nio dagar åker jag hem och får då äntligen träffa familj och vänner. Längtar!

Tror faktiskt att jag aldrig har känt mig så här vilsen som jag faktiskt gör just nu. Jag visste att skolan skulle bli tuff men inte i närheten av vad det faktiskt är. Man börjar fundera på vad man har gett sig in på och om man kommer att klara av detta.
Hoppas att jag vänjer mig snart för jag kan inte slappna av på nätterna. Ni vet när man drömmer på natten om något som känns så verkligt, att man har glömt skicka in något, att man missar någon föreläsning mm.
Det gör att jag blir så trött på dagarna att jag kan sova någon timme till och från hela tiden. Konstant trött helt enkelt.

Kände att jag ville skriva av mig lite 🙃

Hoppas att ni mår bra iallafall ❤️

Gillar