Walk of shame, bra sprutt & bussbiljetter

Nu blir det mycket, kanske tråkig uppdatering från Kuala. Vi, två svenska tjejer, ligger inne på sitt rum, inne på Travel hub highstreet, jag ligger i sängen på loftet, Jessan ligger nedanför i soffan. Det fungerar. Har det ändå ganska bra trots två febriga kroppar och två slemmiga halsar.
Tog oss ut och åt lite lunch förut. Båda två tog pasta pesto. Så brukar det se ut. Oftast blir vår beställning lätt och simpel då vi beställer samma saker. Men den här var ingen höjdare. Antingen har jag tappat smaken eller så var den bara smaklös. Den slank ner iallafall.

Igårkväll blev det ost och kex igen. Så himla gott! Funderar på att gå på jakt efter det idag igen. Vi är inte hungriga men något litet behöver vi ha! Så igår gick vi in en snabbis på Central market och köpte lite saker men även varsin juice. Mysig kväll blev det!

Klockan är strax efter sex på kvällen nu så har precis tagit min andra varma dusch för idag. Tro det eller ej! Men vi har hittat den bästa duschen än så länge på hela resan. Hemma har vi flesta bra sprutt på våra duschar. Men här nere, på andra sidan jorden, blir du glad om du ens kan få på duschen. Att det finns vatten helt enkelt. Lyckan är total när man får ett rum med varmvatten. Vi har haft fler boende med kallvatten än boende med varmvatten.
Nu har vi hittat ett jättebra boende. Ser ut som villa Villekulla, bara för att vi har en rosa ytterdörr... Mysig känsla helt enkelt. MEN, vi har delat badrum samt toalett. Så vi går igenom korridoren med varsin handduk runt våra kroppar och det känns lite som Walk of shame. Fattar ni? Det är som ett hostel så det är folk överallt hela tiden. Hahah onödig fakta men så ser våra dagar ut här just nu. Men jag gillart!

Så idag har vi inte gjort av med så många knop. Ätit lunch och köpte bussbiljett. Imorgon vid 8:00 på morgonen går bussen från Kuala Lumpur till Cameron highlands. Där stannar vi en natt och ska på ett litet äventyr. Sen bär det vidare till Langkawi. Längtar!

Jag har med mig min mobil vart jag än går men så skulle jag lämna min glass i det gemensam köket i frysen. Då lämnade jag ifrån mig mobilen i alltså max en minut. Klart att jag missar ett samtal från farmor och farfar. Är inte det typiskt? Självklart ringde jag upp och det var skönt att höra deras röster!

Ha en fortsatt bra dag, kram ❤️

  • Nära Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Gillar