Krispigt & samtalsbehandling!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra i höstvädret. Här i Falun är det soligt och riktigt krispigt ute. Helt underbart! Igår traskade jag iväg på en promenad strax innan åtta på morgonen. Så otroligt fint och härligt när solen börjar gå upp och den friska luften som biter i huden. Det gav verkligen energi.

Fortsatte dagen med en kopp kaffe och lite tidningsläsning. En sån där ta-hand-om-dig-själv-dag var verkligen behövligt. En sån liten grej som att måla naglarna i en ny kulör blev helt plötsligt en lyxig känsla. Att få bläddra i en inredningstidning med en kopp kaffe framför sig är inte fy skam det heller. Jag tror att alla människor borde lägga lite mer tid på sig själva. Behöver inte vara flera timmar men några minuter behövs för att få känna den där lyxiga känslan av egentid. Magiskt!

Framåt eftermiddagen fick det bli en till promenad, bara för att jag kunde. Det är svårt att acceptera ibland att du bara kan få gå runt och strosa och bara vara. Jag har svårt med det. Tycker om att ha flera bollar i luften. Men samtidigt älskar jag känslan av att inte ha några måsten hängandes över mig. Verkligen ta sig tid till att bara tänka på sitt eget välbefinnande. Otroligt viktigt!

Eftersom det var lillördag igår lagade jag en god middag. Rostade rotfrukter, lövbiff och grönpepparsås. Viktigt att skämma bort sig själv med god och bra mat!


Idag blev det ingen promenad men en kopp kaffe framför nyhetsmorgon fick förgylla den här morgonen. Inte fel det heller.

Sen var det dags att traska iväg till vårdcentralen där jag hade en tid med en socionom. KBT stod på schemat! Äntligen är min samtalsbehandling igång och det kändes så bra när jag gick därifrån.

Ni som har varit i samma situation vet hur det kan kännas innan ett möte med en helt främmande människa. Rädslan för att öppna upp sig och eventuellt behöva använda upp varenda pappersnäsduk som finns i rummet är inte alls kul. MEN det är bara att bita ihop, ta sig dit, öppna upp sig, snyta sig lite och sen känna känslan av hoppfullhet! Amazing! Allt kommer bli bra men det får ta tid. Ingen stress.


Angående min utmaning med 15.000 steg så har jag gått en tredjedel idag. Vilket betyder att jag får traska iväg snart! Får passa på när solen fortfarande är framme. Men först så ska jag upp till Ica och hämta ut ett paket som innehåller ett par fodrade tights! Behövs nu när temperaturen ligger runt 0 grader.

Hoppas att ni får en fortsatt bra torsdag, kram ❤️

#NouwAutumnChallenge

  • Falun
  • Nära Herrhagsgården huvudentren, Falun

Gillar

Kommentarer