Vardagsrummet - Före & Efterbilder

Hej på er! Idag är det fredag vilket är superduper-gött!
Var i skolan på förmiddagen på sist föreläsningen för den första kursen och sen skickade gruppen och jag in ett arbete som vi har arbetat med i ca 8 veckor. Snacka om en lättnad!

Jag tänkte visa er hur mitt vardagsrum ser ut i min älskade lägenhet. Asså jag verkligen ÄLSKAR mitt hem. Det är en obeskrivlig känsla men jag känner mig lycklig och det är första gången på väldigt länge. Jag känner mig till freds i min livssituation och det är en helt magisk känsla! Det var en liten parantes bara. Tänkte skriva ett inlägg om specifikt det ämnet vid ett annat tillfälle ❤️.
.
FÖREBILDER
.
.


.
.
EFTERBILDER
.
.

(Tavlorna ska upp någon gång i framtiden men vet inte vart just nu. Har heller inte fixat någon taklampa ännu men det kommer vid ett senare tillfälle också!)

Kram på er! ❤️

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Så fint det blev!
nouw.com/sabinakj
sabismode
sabismode,
Hej! Vill du få mer läsare och engagerade inlägg? Jag har skapat en FB grupp där jag samlar bloggare & instagrammare i Sverige. Varje dag gör jag ett inlägg där du kan gå in och länka din blogg eller instagram i utbyte mot att du kommenterar hos andra influncers och på så sätt får du tillbaka läsare som faktiskt kommenterar och engagerar sig.

Du kan kolla in min blogg och kommentarer - har varit medlem i liknande sidor med gott resultat!
Du hittar gruppen här: https://www.facebook.com/groups/influencerpromo/

Hoppas vi ses! <3
nouw.com/sabismode
elinm
elinm,
Wow vad fint! 😊
nouw.com/elinm
louisemellqvist
louisemellqvist,